Samen maken we de toekomst

Samen maken we de toekomst

Samen maken we de toekomst

Samen maken we de toekomst

 

Productontwikkeling

Hebt u als klant hulp of advies nodig bij de ontwikkeling van uw producten? Dan komt Verhoeven Ontwerpburo in beeld, onderdeel van ITB Groep. Het heeft grote voordelen voor alle partijen om in een vroegtijdige fase bij het ontwerp betrokken te worden. Dat geldt zowel voor u als voor ons.

De productontwikkeling door Verhoeven gebeurt autonoom. Want een ontwerpbureau moet onbevooroordeeld kunnen ontwikkelen. En hoeft niet gebonden te zijn aan productiemethodes die wij als ITB Groep in huis hebben. Daarmee realiseren wij het beste productontwerp voor u.

Verhoeven is productgeoriënteerd en wordt dus niet gedreven door technologie of proces, maar uitsluitend door functie.

Samen met u maken we een ontwerp. Dat groeit naar een concept, en vervolgens helpen we u met het maken van een prototype. Door onze vakkennis en efficiënte werkwijze kunnen wij een prototype snel realiseren en de concurrentie voorblijven.

Verhoeven Ontwerpburo won de Packaging Award 2017.

 

Projecten

Indien nodig kan ITB de realisatie van uw product als turnkeyproject overnemen.  Dit is mogelijk voor het gehele traject van productontwikkeling, ontwerp en aanmaak van gereedschappen en automatisering, vrijgave voor productie en de uiteindelijke productie. Delen hiervan zijn uiteraard ook mogelijk. 

Uw vraag dient eerst goed geanalyseerd te worden. Daarvoor wijzen wij een eigenaar aan die verantwoordelijk is voor de hele coördinatie en realisatie van die analyse en voor de interactie met u. Als de uitgangspunten helder zijn, wordt dit omgezet in een oplossing. Deze bieden wij u middels een offerte aan.

Na verstrekking van een opdracht krijgt uw project een projecteigenaar die verantwoordelijk is voor de gehele coördinatie van de realisatie. Deze persoon betrekt tevens de juiste personen erbij en hij/zij weet geëscaleerd moet worden (deze zin klopt niet! Is het: weet hoe er geëscaleerd moet worden).

Als TS (IATF) 16949 (automotive), ISO 9001 en ISO 14001-gecertificeerd bedrijf hanteert ITB de werkstructuren en methodieken die hierbij horen.

Wij zorgen ervoor dat uw product een succes wordt!

Productie

ITB is een producent van (complexe) producten uit kunststof, metaal en combinaties daarvan. Onze technische mogelijkheden bestrijken een heel scala aan technieken, zoals kunststofspuitgieten, stansen, MIM (metaal spuitgieten), assembleren, ultrasoon lassen, bedrukken, etc. Dit kunnen we voor u realiseren in onze eigen productielocaties in Nederland, Mexico en Tsjechië – met vergaande geautomatiseerde processen. 

ITB Groep heeft de beschikking over een gespecialiseerde gereedschapmakerij, een projectenafdeling en een afdeling productontwikkeling. Daardoor kunnen we maximale ondersteuning krijgen en verlenen.

Alles onder één dak (one stop shopping) en met één supplier als aanspreekpunt.

Bekijk onze website en u zult verrast zijn over de veelzijdigheid van onze competenties.

Voorbeelden van onze hoogwaardige producten en technologieën. Klik op de foto voor meer achtergrondinformatie.

Voorbeelden van onze hoogwaardige producten en technologiëen

Klik op de foto voor meer achtergrondinformatie