Carrière

We zijn op zoek naar mensen met analytisch vermogen, flexibiliteit en interesse in nieuwe technische ontwikkelingen. Er zijn volop carrièremogelijkheden.

Door de innovatieve producten en processen van ITB worden onze medewerkers dagelijks uitgedaagd om boven zichzelf uit te stijgen.

De organisatiestructuur van ITB draagt eveneens bij aan de uitdaging: verantwoordelijkheden en bevoegdheden liggen laag in onze organisatie. Grote zelfstandigheid dus voor iedereen. Mede daardoor zijn onze werknemers zeer gemotiveerd en is het verloop laag.

We streven naar een evenwichtige balans tussen jong en oud.

U kunt ook aan de slag in onze vestigingen in Mexico en Tsjechië. Wij stimuleren doorgroei en bieden ons personeel de mogelijkheid om beroepsgerichte vervolgstudies te doen.

Hier vindt u onze privacyverklaring voor het pesoneel.

 

Esther

Ook Esther greep de kans die haar werd geboden. “Ik begon hier als uitzendkracht en had een agogische opleiding op HBO-niveau. Na een paar maanden kreeg ik de kans om de 4-jarige opleiding HBO Bedrijfseconomie te doen en er werd me een contract aangeboden. Begin dit jaar heb ik al mijn vakken gehaald en nu ga ik bij ITB mijn scriptie schrijven. Ik vind het een geweldige ervaring om nu af te studeren op een onderwerp waar ik elke dag mee te maken heb. Het bevalt me hier prima!”

Dit is het verhaal van Mirka:

“Ik kwam binnen bij ITB als productiemedewerker. Er werd me gevraagd of ik kwaliteitscontroles wilde gaan doen en ik heb die kans met beide handen aangegrepen. Later heb ik de opleiding Yellow Belt en een cursus Leidinggevende op de werkvloer.

In 2015 heb ik nog een vervolgopleiding gedaan en nu ben ik productiecoördinator. Ik ben heel blij met alle kansen die ik binnen ITB heb gekregen.”

Leroy

Vier jaar geleden kwam ik hier vanuit het autoschadeherstel. Dat bedrijf ging failliet en toen kwam ITB op mijn pad. Ik zou gereedschapsmaker worden, maar het frezen beviel me zo goed, dat ik dat nu blijf doen. Inmiddels heb ik verschillende opleidingen gevolgd – je krijgt hier volop mogelijkheden om door te groeien. De laatste twee jaar werk ik met een hoogwaardige computergestuurde CNC-freesmachine en ik programmeer veel. Je maakt hier mooie producten, waar kwaliteit voorop staat. Dat is prettig werken. En er liggen uitdagingen. Ik zou niet meer terug willen naar de autobranche. De sfeer is ook prettig en de werktijden zijn flexibel.

Ad

Ik ben hier vorig jaar komen werken. Ik werk met de nieuwste Hermle, een freesmachine met een robot, palletwissellaar en 130 gereedschappen. Deze is veel geavanceerder dan de machine bij mijn vorige werkgever, met meer mogelijkheden. Nu kan ik bijblijven met de nieuwste ontwikkelingen.

ITB is een groot bedrijf en dat is fijn werken. Geen hectiek en paniek hier, zoals je in kleinere bedrijven wel hebt. Het loopt hier gestroomlijnd en dan kun je je veel beter op je taken concentreren. Hoogwaardige kwaliteit is belangrijker dan snel even je werk doen. Het geeft me echt voldoening om uiterst nauwkeurige matrijzen te maken. Verder heb ik aardige collega’s. Als het aan mij ligt, blijf ik hier.