Onze locaties in Nederland, Mexico en Tsjechië vormen tezamen de ITB-groep. Gezamenlijk vervullen zij een centrale rol in de metaal- en kunststofverwerkende industrie. Onze organisatie heeft de technologie, kennis en ervaring in huis om uiterst verfijnde producten te maken. Wij hebben het vermogen om hoogwaardige processen, stempels en matrijzen te ontwerpen en te ontwikkelen zodat kunststofspuitgietproducten, MIM (Metal Injection Molding)-producten, stansdelen en gemechaniseerde assemblage met een precisiekarakter voor onze klanten op een snelle en doelmatige wijze kunnen worden geproduceerd.

ITB is gecertificeerd overeenkomstig de TS 16949 en ISO 14001 standaard.

Voor onze afdeling Sales zijn wij op zoek naar een

Accountmanager m/v

locatie Boxtel

De functie

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het aantrekken van nieuwe klanten, onderhouden van bestaande relaties en het realiseren van de gestelde omzetdoelstellingen. Je signaleert de ontwikkelingen en behoefte in de markt en zet dit om in adequate acties naar onze (potentiële) klanten en de interne organisatie. Je levert een bijdrage aan het voorbereiden en uitvoeren van tactische en operationele marketing- en verkoopplannen. Daarnaast ben je direct betrokken bij het gehele traject van aanvraag tot after sales.

Je rapporteert rechtstreeks aan de Sales director.

Jouw profiel

  • Minimaal HBO- werk en denk niveau aangevuld met enkele jaren relevante werkervaring
  • Technische achtergrond
  • Commerciële instelling met gevoel voor behoefte van de klant en de markt
  • Kennis van de kunststofspuitgietmarkt en assemblagetechnieken
  • Resultaatgericht, daadkracht en ondernemerschap
  • Analytisch vermogen
  • Bereidheid tot reizen (internationaal)
  • Kennis van MS Office applicaties (minimaal Word en Excel)
  • Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift
  • Beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift.

Ons aanbod

Een uitdagende fulltime functie binnen een technisch hoogwaardige organisatie die continue wil verbeteren. Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die passen bij de functie.

Onze kennismaking

Ga jij voor het beste resultaat, mail dan jouw sollicitatie met cv, naar afdeling HR, mailadres jobs@itb.nl. Als je vragen hebt over deze functie kun je telefonisch contact opnemen met Willy Sevriens, sales director, op 0411-66 1279. Meer informatie over onze organisatie kun je vinden op www.itb.nl.

Een psychologische test en assessment kunnen onderdeel uitmaken van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.